LAAT DE CARROSSERIE VAN UW AUTO REPAREREN BIJ A.G.-TECH AUTOMOTIVE

Uw carrosserie vertegenwoordigt het uiterlijk van uw voertuig. De bescherming ervan is daarom essentieel voor het onderhoud en het uiterlijk van uw persoonlijke voertuig. En als hij nog steeds beschadigd is, dan moet je een garage zoeken die de carrosserie herstelt zodat je auto zijn esthetische en geldwaarde terugkrijgt, een garage als A.G.-TECH.

WAT IS HET PUNT? HOE WERKT HET?

Het repareren van de carrosserie maakt het mogelijk om zowel de fabrieksgarantie te behouden, maar ook om het esthetische kapitaal van de auto te behouden.

A.G.-TECH carrosserie is goedgekeurd door de grootste verzekeringsmaatschappijen. Uw verzekeringsmaatschappij zal u doorverwijzen naar de carrosseriebouwer A.G.-TECH die zal aanbieden om de administratieve formaliteiten en de herstelling van uw voertuig te regelen.

In geval van een ongeval grijpt A.G.-TECH snel in op uw voertuig en stelt het u mobiliteitshulpmiddelen ter beschikking (belevenisvoertuig, diensten aan huis indien nodig, enz.).

DE SYMPTOMEN DIE U WAARSCHUWEN?

Om erachter te komen of de carrosserie van uw voertuig gerepareerd moet worden, moet u een visueel onderzoek uitvoeren om vast te stellen:

- Wrijving tussen carrosseriecomponenten na een botsing

- Ongelijke speling tussen de carrosserie en de andere componenten (deuren, motorkap, enz.)

- Ingeklapte motorkap

- Koplampen of achterlichten kapot of slecht bevestigd

- Vervormde bumpers

- Kapotte achteruitkijkspiegel

- Verschoten verf

- Krassen

- Kreukels op de vloer of op het chassis

Ook op lange termijn:

- Bij gebruik van een beschadigd voertuig kan voortijdige slijtage van bepaalde mechanische elementen (zoals banden) of abnormaal rijgedrag (onnauwkeurige richting, uitwijken bij remmen, enz.) tekenen van een grote vervorming van de infrastructuur.

PROFESSIONELE MENING

De risico's die ontstaan ​​bij niet-reparatie van uw carrosserie zijn:

- Aanzienlijke vermindering van de veiligheid van de inzittenden van het voertuig.

- Corrosie en degradatie van het chassis leidend tot hogere reparatiekosten.

- Afhankelijk van de schade, een tegenbezoek aan de technische keuring.

- Een prijsdaling bij verkoop van het voertuig als gevolg van een verwaarloosd aspect dat leidt tot hoge reparatiekosten.

OM TE WETEN

Na een aanrijding of een aanrijding in de stad verbergen de bumpers en voorspatborden vaak schade die bij eerste visuele inspectie niet zichtbaar is. Een reparateur zoals een bodypainter kan u informeren over de werkelijke omvang van de schade. De verschillende absorptiezones zijn bedoeld voor een enkele impact, daarna wordt reparatie door een carrosserieprofessional noodzakelijk om de originele kenmerken en de esthetiek van uw voertuig te herstellen. Bij de verkoop van uw voertuig is mechanisch onderhoud absoluut noodzakelijk, maar door het esthetische kapitaal van de carrosserie te behouden, wordt de wederverkoop gemakkelijker en wordt de aandacht die aan het voertuig wordt besteed getuigd. Een simpele kras op de carrosserie kan een transactie doen mislukken, terwijl een goed onderhouden carrosserie een gemakkelijke garantie voor wederverkoop is.

Autoschadeherstel