Dankzij de A.G.-TECH-garage krijgt u een kwaliteitsservice met behulp van de mechanische expertise van onze reparateurs.

10% korting op uw tweede dienst. A.G.-TECH zorgt voor het opzetten van een "op maat" afspraak volgens uw behoeften.

Maak nu online uw offerte en maak een afspraak voor de reparatie van uw auto.

ONDERHOUD EN OLIE VERVANGEN

Het is belangrijk om voor een lange reis een complete revisie en olieverversing van uw auto uit te voeren. Als je op vakantie gaat, maak dan een afspraak met A.G.-TECH om dit te regelen.

DISTRIBUTIERIEM

De distributieriem is essentieel voor de motor. Zonder dat wordt het vernietigd door zijn eigen actie. Ga naar A.G.-TECH om het te testen voordat het kapot gaat. Vraag uw offerte online aan.

REVISIE - AIRCONDITIONING OPLADEN

Airco kan een enorm verschil maken tijdens een autorit. Daarom is het belangrijk om goed voor het onderhoud van uw airconditioning te zorgen.

REMMEN - SCHIJVEN EN/OF PADS

De remmen zijn de enige barrière tussen de snelheid van de auto en uw veiligheid. Daarom, als ze niet goed reageren, moet u ze bij onze garage laten controleren voordat u risico's neemt.

KOPPELING - COMPLETE KIT

De koppeling is wat de verhouding van conversie van motorvermogen naar snelheid verandert. Het is daarom essentieel dat het in goede staat is. Bij A.G.-TECH zorgen we efficiënt voor uw koppeling.

AANGEPASTE MOTORMAPPING

A.G.-TECH biedt op maat gemaakte motorherprogrammering voor uw voertuig (auto's, bedrijfsvoertuigen, motorfietsen, tractoren, enz.) van alle merken.

De toename van vermogen en koppel (die ook voor veiligheid zorgen bij het inhalen) zorgt voor een daling van het verbruik die bij bepaalde voertuigen bij constante snelheid aanzienlijk kan zijn.

TECHNISCH BEDIENINGSPAKKET

Deze service omvat: de controle over uw voertuig en het controleren van 30 essentiële controlepunten, het doorlopen van de technische inspectie van uw voertuig.

OPHANGING - SCHOKDEMPERS

Voorkom schade aan uw auto bij elke schok! Dankzij de schokbrekers profiteer je van meer comfort en hebben je assen minder last van de oneffenheden van de weg. Profiteer van onze knowhow.

BANDEN

Banden zijn de directe link tussen uw auto en de grond. Hun toestand is van grote invloed op het rijgedrag en de remweg van uw voertuig. Vraag uw offerte online aan.

KOELVLOEISTOF PURGE

Is uw motor oververhit? Geniet ervan, maak een afspraak.

ELEKTRONISCHE DIAGNOSE

De elektronische systemen van de auto spelen een grote rol bij uw veiligheid. Bij A.G.-TECH zorgen we voor de elektronische diagnose van uw auto. Vertrouw op onze multimerkenexpert.

REMVLOEISTOF ONTLUCHTEN

Uw auto heeft verschillende vloeistoffen nodig om te werken: oliepeil, koelvloeistof, remvloeistof... A.G.-TECH controleert het peil van elk van zijn vloeistoffen en vervangt ze indien nodig.

STARTEN EN OPLADEN - BATTERIJ

De accu, dynamo en starter van uw auto werken samen. Zonder elektrische stroom is er geen elektronisch systeem en geen starten van de auto. Wij zorgen voor uw batterij.

AUTOMATISCHE REPARATIE VAN KUNSTSTOF

Uw autospiegelkappen zijn beschadigd of bekrast. A.G.-TECH biedt u de renovatie van één of twee spiegelschalen aan. Uw auto zal er intact uitzien zoals op de eerste dag.

CARROSSERIE RENOVATIE

Wilt u uw auto een facelift geven? Wilt u de sporen van slagen wissen die in de loop van de maanden en jaren zijn verschenen? Kom naar ons voor de renovatie ervan.

ONTSTEKING EN MOTOR

Een probleem met de ontsteking en het motormanagement van uw voertuig? A.G.-TECH regelt alles.

EGR-KLEP

De EGR-klep is verplicht op alle voertuigen met dieselmotor om de uitstoot van giftige gassen te verminderen. Zorg ervoor dat het in goede staat is in onze garage voor de boete. We raden u aan uw EGR-klep te vervangen.

TECHNISCHE PRE-CHECK

Uw technische controle komt eraan! Onze mechanische experts kunnen uw auto voorbereiden. Anticipeer op problemen en ga met een gerust hart naar uw technische keuring! Maak nu een afspraak op onze site.

UITLAAT - ACHTER UITLAAT

Uw uitlaat zorgt ervoor dat de CO2 die door uw auto wordt gegenereerd, uw cabine niet binnendringt. Het onderhoud en de netheid van het kanaal zijn daarom van vitaal belang.

GLAS EN VOORRUIT

Als u een schok of een barst in uw voorruit opmerkt, is het tijd om naar uw carrosseriebouwer te gaan om uw voertuig te laten keuren. De voorruit is een essentieel onderdeel van uw auto.

VEILIGHEIDSDIAGNOSE

Uw veiligheid is onbetaalbaar! Vergeet niet om een ​​veiligheidsdiagnose van uw voertuig uit te voeren. Vraag nu een offerte en een afspraak voor de diagnose van uw auto aan.

ACCESSOIRES RIEM

KAARSEN

ONTSTEKING

BEGINNER

ZOEK OORSPRONG PROBLEEM

STUUR- OF OPHANGKOGELVERBINDING

ALTERNATOR

INJECTOREN

ROLLEN

KOPLAMP/LICHT OPTISCHE VERVANGING

VERVANGING VAN DE LAMP OF AFSTELLING VAN DE KOPLAMP

THERMOSTAAT OF CALORSTAAT VERVANGING

VERVANGING VAN KAKEN OF ACHTERDRUMS

VENTILATOR OF RADIATOR

OPHANGDRIEHOEK

LAADCIRCUIT CONTROLEREN

ANTI-BACTERILE BEHANDELING VAN HET AIRCONDITIONINGCIRCUIT

Gimbal

KOPLAMP RENOVATIE

VERVANGING CABINEFILTER

Onze diensten